Pankūku sainīši ar gailenēm un vistu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • plānās pankūkas,
  • 200 g vistas filejas,
  • 150 g gaileņu,
  • 30 g sīpolu,
  • 50 g saldā krējuma,
  • dilles,
  • lociņi (nedaudz blanšēti).

Gatavošana:

1

Cep plānās pankūkas.

2

Gatavo pankūku pildījumu: vistas fileju, gailenes, sīpolu smalki sagriež, apcep, pielej saldo krējumu, pasautē, lai sabiezē, beigās pieber nedaudz diļļu.

3

Pankūkas pilda ar vistas gaļas un gaileņu masu. Formu veido, kā pauniņu un sasien ar lociņiem, kuri nedaudz iepriekš blanšēti, lai neplīstu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Sēņu ēdieni

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...