Nepieciešams
Pankūkām:
Pildījumam:
Pagatavo pankūku mīklu. Bļodā ielej paniņas, tām pievieno olu, cukuru, sāli un visu sajauc viendabīgā masā.
Pamazām iesijā miltus, pieber sodu, un, ātri maisot, iejauc mīklu. Mīklai jābūt diezgan biezai. Kad visas sastāvdaļas sajauktas, mīklu jāatstāj uz apmēram 10 minūtēm, lai milti sabriestu un visas mīklas sastāvdaļas sajauktos ar sodu. Cep pankūkas. Pannā uzkarsē eļļu un tajā liek mīklas piciņas, veidojot glītus aplīšus. Var izmantot arī speciālas apaļas formiņas, lai pankūkas izdotos vienādas.
Pagatavo krēmu. Blenderī viendabīgā masā sablendē saldo krējumu, krēmsieru un cukuru. Krēmu vienmērīgi smērē uz pankūkām, liekot citu virs citas un veidojot pankūku tornīti. Pa virsu liek krēma kārtu un dekorē ar ogām vai cepumu kraukšķiem.