Pankūku tornītis ar saldo cepumu krēmsieru «Rasa»   Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

Pankūkām:

  • 0,5 l paniņu «Rasa»,
  • 1 ola,
  • 2 ēdamkarotes cukura,
  • 1/2 tējkarotes sāls,
  • 350 g miltu,
  • 1/2 tējkarotes sodas,
  • augu eļļa cepšanai.

Pildījumam:

  • 1 iepakojums krēmsiera ar cepumiem «Rasa»,
  • 3–4 ēdamkarotes saldā krējuma,
  • 1 ēdamkarote medus vai cukura.

Gatavošana:

1

Pagatavo pankūku mīklu. Bļodā ielej paniņas, tām pievieno olu, cukuru, sāli un visu sajauc viendabīgā masā.

2

Pamazām iesijā miltus, pieber sodu, un, ātri maisot, iejauc mīklu. Mīklai jābūt diezgan biezai. Kad visas sastāvdaļas sajauktas, mīklu jāatstāj uz apmēram 10 minūtēm, lai milti sabriestu un visas mīklas sastāvdaļas sajauktos ar sodu. Cep pankūkas. Pannā uzkarsē eļļu un tajā liek mīklas piciņas, veidojot glītus aplīšus. Var izmantot arī speciālas apaļas formiņas, lai pankūkas izdotos vienādas.

3

Pagatavo krēmu. Blenderī viendabīgā masā sablendē saldo krējumu, krēmsieru un cukuru. Krēmu vienmērīgi smērē uz pankūkām, liekot citu virs citas un veidojot pankūku tornīti. Pa virsu liek krēma kārtu un dekorē ar ogām vai cepumu kraukšķiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Pankūkas, Svētki, Valentīndiena

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...