Tostermaizēs ceptas brokastu olas
Šī ola tostermaizes šķēles vidū atgādina gleznu...
Nepieciešams:
Olas, sāli un maltus melnos piparus sakuļ ar pienu. Šķiņķi, sieru, tomātus sagriež kubiņos.
Uz pannas sakarsētās taukvielās uzlej 2/3 omletes šķidrās masas. Kad tā nedaudz sabiezējusi, to pārkaisa ar šķiņķa, siera un tomātu gabaliņiem.
Tiklīdz omlete sāk viegli brūnēt, to, viegli piespiežot, no vienas puses ritina uz vidu līdz pusei, tad nedaudz pavelk uz pannas tukšo pusi un uz nesaritināto daļu un atbrīvojušos pannas laukumu uzlej atlikušo trešdaļu neceptās omletes masas. Cep tik ilgi, lai omleti varētu pilnīgi saritināt.
Noņem no pannas un sagriež vairākos gabalos. var pasniegt gan karstu, gan padzisušu.