Biezpiena pīrāgs ar plūmēm 
Plūmes un biezpiens ir brīnišķīga kombinācija. Ja šīm sastāvdaļām pievienosim maigu...
Nepieciešams:
Pupiņas 6–7 stundas nomērcē, pēc tam novāra (var izmantot arī konservētas pupiņas, tad mērcēšana un vārīšana izpaliek) un nokāš.
Sīpolu un burkānu nomizo, smalki sasmalcina. Šampinjonus notīra un sagriež.
Uz pannas apcep sīpolus, kad tie kļuvuši caurspīdīgi, pievieno burkānus un cep, līdz tie kļūst mīksti. tad pieliek sēnes, garšvielas, sāli un cep, kamēr sēnes gatavas.
Blenderī ievieto pannas saturu, pupiņas, sviestu un visu sablendē viendabīgā masā. Pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.