Riekstu bumbiņas ar ogu želeju kokosriekstu skaidiņās Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

Ogu želejai:

  • 200 g saldētu ogu pēc izvēles – zemenes, avenes u.c.,
  • 100−150 g «Dansukker» želejas cukura «Multi».

Riekstu bumbiņām:

  • 100 g Indijas riekstu,
  • 100 g valriekstu,
  • 100 g kokosriekstu skaidiņu,
  • 2 ēdamkarotes «Dansukker» tumšā «Muscovado» cukura.

Dekoram:

  • kokosriekstu skaidiņas.

Gatavošana:

1

Ogas katliņā uzkarsē, iemaisa cukuru un maisot vāra 5 minūtes, sablendē, izkāš, ja tas ir nepieciešams, un tad masu ievieto saldētavā.

2

Riekstus sadrupina, samaisa ar kokosriekstu skaidiņām un cukuru. Maisījumam pa karotei pievieno saldēto ogu biezeni, līdz iegūst konsistenci, ar kādu iespējams izveidot bumbiņas.

3

Masu saveļ mazās bumbiņās, katru apviļā kokosriekstu skaidiņās un ievieto ledusskapī.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Svētki, Ziemassvētki, Deserti, Kūkas bez cepšanas, Cepumi, Konfektes, eklēri, vafeles