Riekstu bumbiņas ar ogu želeju kokosriekstu skaidiņās Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

Ogu želejai:

  • 200 g saldētu ogu pēc izvēles – zemenes, avenes u.c.,
  • 100−150 g «Dansukker» želejas cukura «Multi».

Riekstu bumbiņām:

  • 100 g Indijas riekstu,
  • 100 g valriekstu,
  • 100 g kokosriekstu skaidiņu,
  • 2 ēdamkarotes «Dansukker» tumšā «Muscovado» cukura.

Dekoram:

  • kokosriekstu skaidiņas.

Gatavošana:

1

Ogas katliņā uzkarsē, iemaisa cukuru un maisot vāra 5 minūtes, sablendē, izkāš, ja tas ir nepieciešams, un tad masu ievieto saldētavā.

2

Riekstus sadrupina, samaisa ar kokosriekstu skaidiņām un cukuru. Maisījumam pa karotei pievieno saldēto ogu biezeni, līdz iegūst konsistenci, ar kādu iespējams izveidot bumbiņas.

3

Masu saveļ mazās bumbiņās, katru apviļā kokosriekstu skaidiņās un ievieto ledusskapī.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Svētki, Ziemassvētki, Deserti, Kūkas bez cepšanas, Cepumi, Konfektes, eklēri, vafeles

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...