Nepieciešams:
Šampinjoniem izlauž kājiņas, nokasa virskārtu un pašus sasmalcina. Tad cepurītēm ar nazi novelk virskārtu – ņem no apakšiņas un velk uz vidu. Notīrītās cepurītes sagriež vairākās daļās. (Šampinjonus var arī mazgāt un nemizot, bet tad tie savelkas ar ūdeni.) Notīrītos sēņu kātiņus liek uz karstas pannas bez taukvielām un, nepārtraukti maisot, karsē dažas minūtes (kātiņus sāk karsēt pirmos, jo tie cepas ilgāk par cepurītēm), tad pievieno sēņu cepurītes un, turpinot nepārtraukti maisīt, karsē, līdz ir izdalījies un iztvaikojis sēņu šķidrums. Sēnes no pannas pārliek kādā traukā un noliek malā.
Burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Sīpolu nomizo, sasmalcina. Pannā izkausē sviestu un apcep tajā sīpolus kopā ar burkāniem. Kad sakņaugi mīksti, pievieno sēnes, sāli, piparus, izmaisa un īsu brīdi pakarsē. Noņem no pavarda un ļauj padzist.
Ņem kārtainās mīklas plāksnes, ļauj tām dažas minūtes atlaisties, tad plāni izrullē un sadala taisnstūros. Vienā taisnstūra pusē liek siera šķēlīti, tai virsū – sakņu un šampinjonu pildījumu, tad virsū vēl vienu nelielu siera šķēlīti. Otru taisnstūra pusi pārloka pāri un kārtīgi aizspiež malas. Pīrādziņus pārziež ar sakultu olu, pārkaisa ar sezama sēkliņām, liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz tie uzpūšas un kļūst zeltaini brūni.