Siera biskvīts ar maltās gaļas pildījumu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 350−400 g siera,
  • 250 g skābā krējuma (25%),
  • 6 olas,
  • 400 g maltās gaļas,
  • 1 sīpols,
  • 1−2 ķiploka daivas,
  • nedaudz eļļas,
  • nedaudz sviesta,
  • sāls, pipari, šķipsna malta muskatrieksta.

Gatavošana:

1

Gatavo siera ruleti – sieru sarīvē, 5 olas sakuļ ar krējumu un samaisa ar sieru – tā, lai sanāk ne pārāk bieza un ne pārāk šķidra masa. Biskvīta cepšanai piemērotā veidnē ieklāj folijas loksni, uzloka maliņas un foliju iesmērē ar eļļu. Ielej siera masu.

2

Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 5 minūtes. Tad karstumu samazina līdz 150 °C temperatūrai un cep vēl 10 minūtes, uzmanot, lai biskvīts nepiedeg. Izņem no cepeškrāsns un ļauj nedaudz atdzist.

3

Sīpolu un ķiploku sasmalcina. Sīpolu gabaliņus uz pannas sviestā apcep zeltainus, tad tos kopā ar ķiplokiem un garšvielām pievieno maltajai gaļai un kārtīgi sastrādā.

4

Gaļu vienmērīgi izlīdzina uz siera biskvīta, to no vienas malas sarullē, novieto uz cepamās plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs, pārklāj ar folijas loksni un ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 35−40 minūtes, pēdējās 15 minūtes noņemot folijas plāksni. Izņem, ļauj atdzist, sagriež un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...