Nepieciešams:
Gatavo siera ruleti – sieru sarīvē, 5 olas sakuļ ar krējumu un samaisa ar sieru – tā, lai sanāk ne pārāk bieza un ne pārāk šķidra masa. Biskvīta cepšanai piemērotā veidnē ieklāj folijas loksni, uzloka maliņas un foliju iesmērē ar eļļu. Ielej siera masu.
Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 5 minūtes. Tad karstumu samazina līdz 150 °C temperatūrai un cep vēl 10 minūtes, uzmanot, lai biskvīts nepiedeg. Izņem no cepeškrāsns un ļauj nedaudz atdzist.
Sīpolu un ķiploku sasmalcina. Sīpolu gabaliņus uz pannas sviestā apcep zeltainus, tad tos kopā ar ķiplokiem un garšvielām pievieno maltajai gaļai un kārtīgi sastrādā.
Gaļu vienmērīgi izlīdzina uz siera biskvīta, to no vienas malas sarullē, novieto uz cepamās plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs, pārklāj ar folijas loksni un ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 35−40 minūtes, pēdējās 15 minūtes noņemot folijas plāksni. Izņem, ļauj atdzist, sagriež un pasniedz.