Sparģeļi ar prošuto šķiņķi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 10–15 šķēles prošuto šķiņķa,
  • 15 sparģeļu kāti,
  • cietais siers pārkaisīšanai,
  • sāls, pipari pēc izvēles.





Gatavošana:

1

Sparģeļus nomazgā un nogriež 2–3 cm no kātu galiem, jo tā ir salīdzinoši cieta daļa. Sparģeļus aptin ar prošuto šķēlīti – var katru atsevišķi vai arī vairākus kopā – un ievieto cepamajā traukā. Virsū uzlej nedaudz olīveļļas, pēc garšas pārkaisa ar sāli un pipariem. Pāri visam pārber nedaudz rīvēta cietā siera.

2

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 10 minūtes. Kad gatavs, saliek šķīvjos un tūlīt pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas