Sparģeļi ar prošuto šķiņķi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 10–15 šķēles prošuto šķiņķa,
  • 15 sparģeļu kāti,
  • cietais siers pārkaisīšanai,
  • sāls, pipari pēc izvēles.





Gatavošana:

1

Sparģeļus nomazgā un nogriež 2–3 cm no kātu galiem, jo tā ir salīdzinoši cieta daļa. Sparģeļus aptin ar prošuto šķēlīti – var katru atsevišķi vai arī vairākus kopā – un ievieto cepamajā traukā. Virsū uzlej nedaudz olīveļļas, pēc garšas pārkaisa ar sāli un pipariem. Pāri visam pārber nedaudz rīvēta cietā siera.

2

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 10 minūtes. Kad gatavs, saliek šķīvjos un tūlīt pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...