Sparģeļu salāti ar marinādes mērci Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: «Dansukker»
Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 400 g saldētu zaļo sparģeļu,
  • 1 sagriezts sarkanais sīpols,
  • 50 g smalcinātu pētersīļu.

Marinādes mērcei:

  • 3 ēdamkarotes eļļas,
  • 2 ēdamkarotes baltā balzamiko etiķa,
  • 1 sarīvēta, saspiesta vai smalki sakapāta ķiploka daiviņa,
  • 1 tējkarote «Dansukker» brūnā cukura,
  • 1 šķipsniņa sāls,
  • 2–3 šķipsniņas rupji maltu melno piparu.

Gatavošana:

1

Sparģeļus ievieto viegli sālītā vārošā ūdenī, īsu brīdi pavāra, tad nolej ūdeni un sparģeļus novieto uz pasniedzamā šķīvja.

2

Sasmalcinātos sīpolus sajauc ar pētersīļu zaļumiem un ar to pārkaisa sparģeļus.

3

Sajauc visas marinādes mērces sastāvdaļas un pēc tam ar to pārlej sparģeļus. Pasniedz ar maizi un kūpinātu zivi vai šķiņķi.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...