Nepieciešams:
Gatavo pildījumu − pannā izkausētā sviestā liek nedaudz atlaidinātus spinātus, ar lāpstiņu izspaida un pasautē 3−4 minūtes, lai veidojas viendabīga masa. Ja nepieciešams, izlasa ārā kātus. Spinātu masai pievieno muskatriekstu un caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus. Izmaisa un pacep vēl 1−2 minūtes, līdz iztvaikojies liekais šķidrums.
Pannas saturu liek bļodā, ļauj nedaudz padzist. Tad pierīvē brinzu (ja tas nav pietiekami sāļš, piemet arī nedaudz sāls), iemaisa olas dzeltenumu.
Izņem mīklas plāksnes, ļauj tām dažas minūtes atlaisties, tad plāni izrullē un sagriež taisnstūros. Liek virsū pildījumu, atstājot malas, ko pārlocīt. Pārloka pēc ieskatiem, vai nu veidojot rullīšus, vai arī saņemot kopā visus četrus stūrus. Maliņas aizspiež vai saspiež.
Maizītes kārto uz cepamās plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs, pārziež ar sakultu olas baltumu, pārkaisa ar sezama sēkliņām, liek līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 15 minūtes, līdz mīkla kļūst zeltaina.