Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai iegūtu izcilu un restorāna cienīgu maltīti. Sviestā apceptas tīģergarneles garšo fantastiski – gluži vai mēli norīt!
Nepieciešams:
Vispirms smalki sakapā svaigos zaļumus un ķiploka daivas (labāk kapāt, nevis spiest caur ķiploku spiedi).
Pannā uz ļoti lēnas uguns izkausē sviestu. Kad tas izkusis, pievieno ķiplokus un tos viegli apcep uz minimālas uguns, lai nepiedeg.
Pēc trim minūtēm pannas saturam pievieno nosusinātas garneles un uz vidējas uguns cep, ik pa brīdim apmaisot, līdz tās kļuvušas gandrīz oranžas.
Cepšanas laikā pieber zaļumus, medu, sāli un citronpiparus un izmaisa, lai viss vienmērīgi apcepas. Kad garneles gatavas, ļauj tām atpūsties divas minūtes pannā zem vāka.
Pasniedz ar visu mērci, kas palikusi pannā un mērcē tajā baltmaizes šķēles.