Tortilja ar vistu un dārzeņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 4 apaļās tortiljas,
  • 1−2 vistas filejas,
  • garšvielu maisījums vistas gaļai,
  • neliels daudzums taukvielu filejas apcepšanai,
  • puse neliela sarkanā kāposta,
  • 1 sarkanā paprika, kam izņemt sēklotne un pati sasmalcināta,
  • 1 uz rupjās dārzeņu rīves sarīvēts burkāns,
  • 1 nomizots, sasmalcināts garais gurķis,
  • 2 ēdamkarotes sezama sēklu,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Mērcei:

  • 100 g bezpiedevu jogurta,
  • saišķis svaigu zaļumu,
  • 1 ēdamkarote citronu sulas,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Sagatavo pildījumu − vistas filejas sagriež strēmelēs, ierīvē ar garšvielu maisījumu un apcep uz pannas. Jāuzmanās, lai nepārceptu un lai filejas nekļūtu sausas. Apceptās filejas nedaudz atdzesē un sagriež strēmelēs.

2

Sarkano kāpostu sagriež smalkās strēmelēs, liek bļodā, apber ar nelielu daudzumu sāls, cukura, piparu un ar rokām saspaida, lai kāpostu strēmeles sāk nedaudz sulot. Tad pievieno rīvētus burkānus, smalkās strēmelēs sagrieztu papriku un gurķus.

3

Pagatavo mērci − sajauc jogurtu ar sasmalcinātiem zaļumiem, garšvielām un citronu sulu. To sajauc ar sasmalcinātajiem dārzeņiem. Visu samaisa kopā.

4

Tortilju apcep uz grila pannas no abām pusēm. Vidū liek pildījumu, pārkaisa ar sezama sēklām, tortilju saloka vai aizrullē un ietin folijā.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...