Nepieciešams:
Mērcei:
Sagatavo pildījumu − vistas filejas sagriež strēmelēs, ierīvē ar garšvielu maisījumu un apcep uz pannas. Jāuzmanās, lai nepārceptu un lai filejas nekļūtu sausas. Apceptās filejas nedaudz atdzesē un sagriež strēmelēs.
Sarkano kāpostu sagriež smalkās strēmelēs, liek bļodā, apber ar nelielu daudzumu sāls, cukura, piparu un ar rokām saspaida, lai kāpostu strēmeles sāk nedaudz sulot. Tad pievieno rīvētus burkānus, smalkās strēmelēs sagrieztu papriku un gurķus.
Pagatavo mērci − sajauc jogurtu ar sasmalcinātiem zaļumiem, garšvielām un citronu sulu. To sajauc ar sasmalcinātajiem dārzeņiem. Visu samaisa kopā.
Tortilju apcep uz grila pannas no abām pusēm. Vidū liek pildījumu, pārkaisa ar sezama sēklām, tortilju saloka vai aizrullē un ietin folijā.