Tortilju karstmaizes Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 4 tortiljas loksnes,
  • 2 vistu filejas,
  • 200 g ķirštomātu,
  • 100 g Holandes siera,
  • 50 g konservētu kukurūzas graudu,
  • 1 sarkanais sīpols,
  • 1 sarkanā paprika,
  • 4−5 ēdamkarotes majonēzes,
  • taukvielas cepšanai,
  • garšvielas vistas gaļai.

Gatavošana:

1

Vistas fileju sagriež smalkās strēmelēs un apcep uz pannas kopā ar iecienītāko garšvielu maisījumu. Sagatavo pildījumu – sagriež tomātus, papriku, sīpolu, sarīvē sieru.

2

Uz karstas pannas bez taukvielām liek tortilju un ļauj tai apbrūnēt no vienas puses. Kad apgriež otrādi, uzreiz uzsmērē ēdamkaroti majonēzes un pa pus pannu saliek pildījumu – apcepto vistu, kukurūzu, papriku, tomātus, sīpolu un sieru. Pārloka otru pusi un ļauj apbrūnēt apakšai. Kad tā brūna, apgriež uz otru pusi un uzliek vāku.

3

Kad tortilja no visām pusēm ir apcepta, to noņem no pannas, sagriež mazākos gabalos un ietin folijā. Šī uzkoda lieliski garšo gan silta, gan auksta.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...