Tuncis avokado laiviņās Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2–3 gatavi avokado,
  • 1 kārba tunča eļļā,
  • 2–3 ēdamkarotes krēmsiera,
  • 1 mazs sīpols,
  • malti melnie pipari un sāls pēc garšas.

Sīpola marinādei:

  • šķipsna sāls,
  • šķipsna cukura,
  • tējkarote vīna etiķa,
  • pusglāze verdoša ūdens.

Pasniegšanai:

  • grauzdētas maizes šķēles,
  • zaļumi pēc izvēles.

Gatavošana:

1

Sīpolu smalki sagriež, ieber burciņā. Katliņā uzvāra ūdeni ar sāli un cukuru, pārlej sīpoliem un iemaisa etiķi. Burkai uzliek vāciņu, pamatīgi sakrata un atstāj, lai 30–40 minūtes ievelkas. Pirms pievienošanas pārējiem produktiem sietiņā notecina marinādi.

2

Gatavus avokado nomazgā, nosusina, pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un ar karoti daļēji izgrebj mīkstumu, lai būtu lielāka vieta pildījumam. Izgrebto avokado mīkstumu saspaida ar dakšiņu un samaisa ar krēmsieru.

3

Tuncim notecina konservu eļļu, pieliek iemarinēto sīpolu, samaisa ar krēmsiera un avokado masu. Visu pilda avokado pusītēs, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem, sāli un pipariem. Pasniedz ar grauzdiņiem un citām piedevām pēc izvēles.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Zivju