Turku zirņu plāceņi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 300 g vārītu turku zirņu,
  • 200 g vārītu burkānu,
  • 2 ķiploka daiviņas,
  • 2 ēdamkarotes turku zirņu miltu,
  • 1–2 ēdamkarotes sakapātu zaļumu (dilles, pētersīļi),
  • 1–2 olas,
  • 1–2 ēdamkarotes olīveļļas,
  • 1 ēdamkarote sojas mērces,
  • pustējkarote karija,
  • apviļāšanai – rīvmaize un pēc vēlēšanās – sezama sēkliņas,
  • sāls, pipari – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Vārītus turku zirņus un burkānus sastrādā biezenī, pievieno caur ķiplokspiedi izspiestas ķiploku daivas, turku zirņu miltus, kariju, sasmalcinātus zaļumus, sakultas olas, olīveļļu un sojas mērci.

2

Veido plāceņus, apviļā sezama sēkliņās, rīvmaizē un liek cepeškrāsnī. Cep 200 °C temperatūrā apmēram 20 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...