Valriekstu un šokolādes krēms Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 ml saldā krējuma,
  • 200 g tumšās šokolādes,
  • 200 g piena šokolādes,
  • 100 g valriekstu
  • 50 g sviesta,
  • 2 ēdamkarotes cukura,
  • 1 šķipsniņa sāls,
  • piens – pēc vajadzības.

Gatavošana:

1

Valriekstus sablendē, šokolādi salauž gabaliņos.

2

Saldo krējumu uzvāra, noņem no pavarda, liek tajā sasmalcināto šokolādi un pēc tam, karsējot ūdens peldē, izkausē. Iemaisa riekstus, sviestu, cukuru un sāli. Ja sanāk par biezu, tad iemaisa tik daudz karsta piena, lai veidotos vēlamā konsistence.

3

Gatavu krēmu iepilda burciņā, atdzesē, aizvāko un uzglabā ledusskapī.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Deserti, Saldās mērces