Ar kazas siera masu pildīti cukīni
Nepieciešams
2 vidēji cukīni vai kabači
~200...
Tas ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojams deserts. Vasarā tam izmanto svaigas ogas, ziemā var ņemt arī saldētas. Var pagatavot iepriekšējās dienas vakarā.
Nepieciešams:
Želatīnu aukstā ūdenī uzbriedina, pēc tam ūdens peldē izkausē.
Cepumus sadrupina un samīca ar izkausētu sviestu. Sagatavoto masu ieklāj kūkas veidnē. Saputo saldo krējumu.
Jogurtam pievieno ogas, daļu atstājot rotāšanai, un uzbriedinātu želatīnu, visu samaisa. Tad masā iecilā saputoto saldo krējumu.
Masu lej veidnē virsū cepumu kārtai un ievieto ledusskapī uz 4–6 stundām. Pirms pasniegšanas izgrezno ar atliktajām ogām.