Nepieciešams:
Sīpolus un burkānus nomizo, sasmalcina. Vistu akniņas nomazgā, pārgriež uz pusēm un pārbauda, vai pie tām nav palikusi klāt žults.
Uz pannas uzlej nedaudz eļļas, pieliek klāt sviestu un tajā apcep burkānus un sīpolus. Kad tie apcepušies, pievieno akniņas. Brīdi cep, apmaisa, piemet nedaudz sāls. Tad pielej mazliet verdoša ūdens, lai pasautējas. Kad ūdens patvaikojis un aknas tikpat kā gatavas, pielej konjaku un ļauj, lai tas dažas iztvaiko. Tad pannas saturu pārvieto bļodā un ļauj padzist.
Padzisušas aknas un dārzeņus samaļ gaļasmašīnā, pievienojot garšvielas, un tad labi sajauc ar istabas temperatūras sviestu. Pilda porciju traukos. Tās var šķist nedaudz par mīkstām, taču, kad atdzisīs, pastēte kļūs stingrāka. Tā kā pastēte ir trekna, tad tā labi garšo kopā ar kaut ko skābenu – ar skābētiem vai marinētiem gurķiem u.tml.