Nepieciešams:
Marinādei:
Pasniegšanai:
Sagatavo marinādi – ķiploku daiviņas izspiež ķiploku spiedē un sajauc ar laima sulu, sinepēm un 2 ēdamkarotēm medus.
Vistas fileju sagriež vidēji lielos gabaliņos, iesmērē ar marinādi un atstāj iestāvēties 30 minūtes vai ilgāk.
Iemarinēto gaļu liek uz sakarsētas pannas un cep, līdz tā ir gandrīz gatava. Pēc garšas piemet sāli. Pirms pašām beigām pievieno atlikušo karoti medus – tas vistu karamelizēs, un tā kļūs zeltaini brūna.
Izcepto fileju sadala gabaliņos, mango mīkstumu sagriež kubiņos.
Lavašu uz pannas vai mikroviļņu krāsnī sasilda − pietiks ar 10–15 sekundēm, lai ietinamā maizīte būtu silta un lai to varētu bez pūlēm cieši satīt.
Uz lavaša kārto salātu lapas, virsū liek gaļas gabaliņus, mango kubiņus un sagrieztu mocarellas sieru, pārlej ar gatavo mango mērci. Tad lavašu aizloka un satin.