Vistas un vīnogu salāti Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400 g vārītas vistas filejas,
  • 300 g vīnogu,
  • 2 āboli,
  • sauja žāvētu dzērveņu,
  • 150 g bezpiedevu jogurta,
  • 50 g majonēzes,
  • 1 ēdamkarote medus,
  • 1 ēdamkarote Vusteras mērces,
  • 1 ēdamkarote citronu sulas,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Pagatavo mērci – bļodiņā sajauc jogurtu ar majonēzi, medu, Vusteras mērci, citronu sulu un sāli, pipariem. Pēc garšas var papildināt vēl kādu sastāvdaļu.

2

Lielākā bļodā liek gabaliņos saplucinātu vai sagrieztu vistas fileju. Nomizo un kubiciņos sagriež ābolus, pievieno vistai. Vīnogas kārtīgi nomazgā un pievieno veselas (ja nav pārāk lielas un ir bez kauliņiem) vai sagrieztas uz pusēm.

3

Bļodas sastāvam pievieno mērci un visu rūpīgi samaisa. Beigās iemaisa žāvētās dzērvenes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Gaļas uzkodas, Salāti, Gaļas salāti