Vistu aknu pastēte Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g vistu aknu,
  • 180 g sviesta,
  • 1 sīpols,
  • 1−2 ķiploka daivas,
  • 3−4 salvijas lapiņas,
  • šķipsna muskatrieksta,
  • sāls, pipari.

Gatavošana:

1

Vistu akniņas nomazgā, nosusina, attīra no plēvēm, cīpslām un sagriež nelielos gabalos. Sīpolu smalki sagriež un ķiploku daivas sakapā, salviju lapas saplucina.

2

Pannā izkausē pusi sviesta, apcep tajā sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini, caurspīdīgi, tad pievieno ķiplokus, vistu akniņas un salvijas lapas. Cep 7−8 minūtes.

3

Ņem nost no pannas, pārkaisa ar sāli, pipariem, pieliek atlikušo sviestu un sablendē viendabīgā masā.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...