Vistu aknu pastēte Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g vistu aknu,
  • 180 g sviesta,
  • 1 sīpols,
  • 1−2 ķiploka daivas,
  • 3−4 salvijas lapiņas,
  • šķipsna muskatrieksta,
  • sāls, pipari.

Gatavošana:

1

Vistu akniņas nomazgā, nosusina, attīra no plēvēm, cīpslām un sagriež nelielos gabalos. Sīpolu smalki sagriež un ķiploku daivas sakapā, salviju lapas saplucina.

2

Pannā izkausē pusi sviesta, apcep tajā sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini, caurspīdīgi, tad pievieno ķiplokus, vistu akniņas un salvijas lapas. Cep 7−8 minūtes.

3

Ņem nost no pannas, pārkaisa ar sāli, pipariem, pieliek atlikušo sviestu un sablendē viendabīgā masā.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas