Nepieciešams:
Cieti novāra 3 olas, kas paredzētas dekorēšanai, noliek atdzist.
Gaļas mašīnā vai virtuves kombainā samaļ aknas, pievieno olas, pienu un miltus.
Ņem daļu masas un uz lēnas uguns izcep lielu aknu pankūku. Katru pusi cep apmēram 5 minūtes, īsi pirms gatavības nedaudz apkaisa ar sāli. Kopā sanāk 6 aknu pankūkas. Ļauj tām atdzist.
Novārītās olas noloba, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, zaļumus smalki sagriež. Ķiploku daiviņas nomizo, pārgriež un izņem zaļo vidiņu, kurš dod visspēcīgāko ķiploku smaku ēdot, pārējo izspiež caur ķiplokspiedi, iemaisa majonēzē.
Uz aknu plācenīša bagātīgi uzsmērē majonēzi – kādas 2–3 ēdamkarotes. Liek virsū nākamo plācenīti un atkal apsmērē ar majonēzi. Tā rīkojas, līdz visi seši plāceņi salikti cits citam virsū. Apsmērē arī virsējo kārtu.
Aknu plāceņu kūkas virspusi pārkaisa ar sarīvētām olām, rotā ar zaļumiem.