Pavāra ieteikums:
Nepieciešams:
Spārniņus noskalo, nosusina, ieliek cepamajā maisā, tiem pievieno nomizotus un sagrieztus kartupeļus (ja izmanto), burkānus, sīpolus, ķiplokus.
Mazā bļodiņā sajauc eļļu ar izvēlētajiem garšaugiem, pipariem un sāli un maisījumu uzlej cepammaisā esošajai gaļai un dārzeņiem.
Maisa galu aiztaisa ciet un maisu turot rokās, lēni un maigi apmaisa tajā esošos produktus. Lēni tāpēc, ka maiss var saplīst – man vienreiz tā gadījās. Var arī pirms ievietošanas apmaisīt bļodā.
Lielajā cepamajā pannā ieliek cepampapīru, tajā uz sāniem ieliek cepamo maisu (jāuzmanās, lai maiss nesaskartos ar karstajiem plīts elementiem) un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 30–35 minūtes (ar kartupeļiem – kādas 40 minūtes). Vienu reizi cepšanas laikā maisu apgriež uz otriem sāniem. Man patīk visu apbrūnināt, tādēļ, kad viss ir gatavs, attaisu maisu vaļā, izlieku tā saturu uz cepampapīra un ļauju visam nedaudz apbrūnināties vēl minūtes 10.