Kabaču pankūkas ar avenēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 1 vidējs kabacis
  • 1 ola
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes rīvmaizes
  • zaļumi – dilles, lociņi u.c. pēc izvēles
  • 1 ķiploka daiviņa
  • sāls
  • eļļa cepšanai

Gatavošana:

1

Zaļumus noskalo, nožāvē, sīki sasmalcina. Kabaci nomizo, sarīvē uz rupjās rīves, nospiež lieko sulu. Pieliek olu, miltus, rīvmaizi, sasmalcinātos zaļumus, caur ķiploku spiedi izspiestu ķiploka daivu, visu labi samaisa.

2

Ņem pa ēdamkarotei, liek uz pannas sakarsētā eļļā, izlīdzina un cep no abām pusēm zeltaini brūnas pankūkas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Pamatēdieni, Veģetāri, Pankūkas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...