Apelsīnos un medū grilēts lasis Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 4 laša steika šķēles,
  • 2 apelsīni,
  • 4 tējkarotes šķidra medus,
  • jūras sāls,
  • rozmarīns.

Gatavošana:

1

Laša steika šķēles izliek uz pannas, kur ieklāts cepamais papīrs. Katru šķēli apbārsta ar sāli un to viegli iemasē.

2

Apelsīnu sagriež šķēlēs un tad uz pusēm. Šķēļu puses cieši citu pie citas saliek uz zivs gabaliem, pēc iespējas vairāk tos noklājot. Katru šķēli apslaka ar medu, uzber sakapātu rozmarīnu.

3

Cep 160 °C temperatūrā grila režīmā aptuveni pusstundu vai ilgāk – atkarībā no zivs šķēļu biezuma.

4

Pirms pasniegšanas var uzpilināt vēl apelsīnu sulu un apbērt ar sāli, rozmarīnu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...