Cepti vistu šķiņķīši ar čili un vīnogām Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 8–10 vistu šķiņķīši
  • 800 g vidēju kartupeļu
  • 6–8 marinēti čili pipari
  • daži ķekari pastingru vīnogu bez kauliņiem
  • 100 ml piparu marinādes
  • 2–3 veselas ķiploku galviņas
  • daži rozmarīna zariņi
  • 2–3 ēdamkarotes olīveļļas
  • vēl nedaudz taukvielu vistas gabaliņu apcepšanai
  • sāls, pipari

Gatavošana:

1

Vīnogas nomazgā, ļauj nožūt. Ķiploku galviņas nomazgā, nožāvē, pārgriež šķērseniski uz pusēm. Kartupeļus nomazgā, nomizo, sagriež daivās, kārto cepamajā traukā, viegli apsāla.

2

Vistas šķiņķīšus 10–15 minūtes apcep pannā, tad liek uz kartupeļiem cepamajā traukā, pārkaisa ar sāli un pipariem. Līdzās kārto pārgrieztās ķiploku galviņas, marinētos čili piparus, vīnogas, rozmarīna zariņus, pārslaka ar olīveļļu, pārlej ar čili piparu marinādi.

3

Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep apmēram 50–60 minūtes, līdz kartupeļi ir gatavi. Tūlīt pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni