Thai vista vokpannā
Nepieciešams:
400 g vistas filejas,
400 g...
Nepieciešams
Vīnogas nomazgā, ļauj nožūt. Ķiploku galviņas nomazgā, nožāvē, pārgriež šķērseniski uz pusēm. Kartupeļus nomazgā, nomizo, sagriež daivās, kārto cepamajā traukā, viegli apsāla.
Vistas šķiņķīšus 10–15 minūtes apcep pannā, tad liek uz kartupeļiem cepamajā traukā, pārkaisa ar sāli un pipariem. Līdzās kārto pārgrieztās ķiploku galviņas, marinētos čili piparus, vīnogas, rozmarīna zariņus, pārslaka ar olīveļļu, pārlej ar čili piparu marinādi.
Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep apmēram 50–60 minūtes, līdz kartupeļi ir gatavi. Tūlīt pasniedz.