
Ar aprikozēm sautēta putnu gaļas fileja 
Ārkārtīgi vienkārši gatavojams ēdiens, bet rezultāts ir...
Nepieciešams:
Pupiņas novāra mīkstas. Sīpolu nomizo, sasmalcina. Ķirbja mīkstumu sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
Pannā sakarsē nedaudz kokosriekstu eļļas (pēc vēlēšanās var ņemt arī citas taukvielas), tajā apcep sīpolus mīkstus, pievieno ķirbi un pāris karotes ūdens un sutina, līdz ķirbis ir mīksts. Tad iemaisa karija pastu, pēc tam pievieno pupiņas un nedaudz kokosriekstu piena (tā vietā var ņemt arī saldo vai skābo krējumu), izmaisa, pagaršo, vai pietiek sāls, uzvāra un ņem nost no pavarda.
Ēdienu pasniedz, pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem un piedevām pēc izvēles.