Cūkgaļas karijs ar dārzeņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g cūkgaļas filejas,
  • 2–4 kartupeļi,
  • 1–2 burkāni,
  • 1 sīpols,
  • 1 paprika,
  • 2 kārbas kokosriekstu piena,
  • 1 paciņa «Santa Maria» Āzijas garšvielas Paneng ēdieniem,
  • sāls pēc garšas,
  • eļļa cepšanai,
  • lociņi vai citi zaļumi pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Cūkgaļu sagriež gabaliņos. Nomizo kartupeļus, burkānus un sīpolu, paprikai izņem sēklotni. Dārzeņus sagriež.

2

Pannā ar dziļām malām uzkarsē eļļu un apbrūnina cūkgaļu, tad pieliek sīpolus, Āzijas garšvielas Paneng ēdieniem, visu samaisa, minūti pacep, pievieno burkānus, papriku, mazliet apcep, pielej kokosriekstu pienu. Kad zupa uzvārās, liek klāt kartupeļus uzliek vāku, karstumu samazina līdz minimumam un visu sautē apmērām 20 minūtes, līdz dārzeņi kļūst mīksti, bet vēl nav izmirkuši.

3

Ēdienu pasniedziet karstu, pārkaisītu ar koriandra lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni