Nepieciešams:
Vispirms Indijas riekstus vienā kārtā izlīdzina uz cepamās plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs, ievieto līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un grauzdē apmēram 5 minūtes, līdz tie sāk smaržot – pēc atdzišanas rieksti kļūs kraukšķīgi.
Pagatavo mērci – mazā bļodiņā samaisa pāris ēdamkarotes ūdens ar kukurūzas cieti, pievieno sojas mērci un «Hoisin» mērci, samaisa, noliek sāņus.
Vistas gaļu sadala kumosa gabaliņos, pārkaisa ar sāli un maltiem melnajiem pipariem. Lielā nepiedegošā pannā uz lielas uguns labi sakarsē 1 ēdamkaroti augu eļļas, ieliek pusi vistas gaļas un maisot apcep, līdz gaļa viegli apbrūnē, bet vēl nav gatava – apmēram 3 minūtes. Apceptos vistas gabaliņus pārliek uz šķīvi uz šķīvi, pannā ielej atlikušo eļļu, tad liek iekšā atlikušos vistas gabaliņus, smalki sasmalcinātus ķiplokus un lociņu balto daļu. Cep maisot, līdz gaļa ir viegli brūna, bet nav gatava – apmēram 3 minūtes. Pannā liek atpakaļ iepriekš apcepto vistas gaļu, samaziniet siltumu līdz vidējam, pievieno rīsu etiķi un vāra, līdz tas iztvaiko – apmēram 30 sekundes.
Visbeidzot pielej mērces maisījumu un apmaisot vāra, līdz vista ir gatava – apmēram 1 minūti. Noņem no uguns. Iemaisa sasmalcinātus zaļos lociņus un Indijas riekstus, pārslaka ar sezama eļļu. Pasniedz ar rīsiem.