Vistas gaļu sadala kumosa gabaliņos, pārkaisa ar sāli un maltiem melnajiem pipariem. Lielā nepiedegošā pannā uz lielas uguns labi sakarsē 1 ēdamkaroti augu eļļas, ieliek pusi vistas gaļas un maisot apcep, līdz gaļa viegli apbrūnē, bet vēl nav gatava – apmēram 3 minūtes. Apceptos vistas gabaliņus pārliek uz šķīvi uz šķīvi, pannā ielej atlikušo eļļu, tad liek iekšā atlikušos vistas gabaliņus, smalki sasmalcinātus ķiplokus un lociņu balto daļu. Cep maisot, līdz gaļa ir viegli brūna, bet nav gatava – apmēram 3 minūtes. Pannā liek atpakaļ iepriekš apcepto vistas gaļu, samaziniet siltumu līdz vidējam, pievieno rīsu etiķi un vāra, līdz tas iztvaiko – apmēram 30 sekundes.