Liellopu un cūkas gaļas kotletes Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 300 g liesas liellopu gaļas
  • 100 g patreknas cūkgaļas
  • 80 g baltmaizes
  • pus glāze piena
  • 1–2 sīpoli
  • sāls, malti melnie pipari
  • nedaudz miltu vai rīvmaizes
  • nedaudz sviesta un taukvielu cepšanai

Gatavošana:

1

Gaļu sagriež gabaliņos, samaļ gaļas mašīna, pēc tam pievieno pienā izmērcētu baltmaizi, sviestā nedaudz apceptus sīpolus, vēlreiz visu izmaļ caur gaļasmašīnu, pievieno sāli, maltus melnos piparus un masu pamatīgi samīca.

2

Ar mitrām rokām no masas veido kotletes, apviļā miltos un apcep uz pannas sakarsētās taukvielās brūnas. Tad pārvieto cepamajā traukā, uzliek vāku, ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10–15 minūtes.

3

Kotletes pasniedz ar kartupeļu biezeni, brūno mērci un skābētiem gurķiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni