Riekstu ķirbis ar divu veidu sieriem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 1 neliels riekstu ķirbis
  • olīveļļa
  • dažas šķēles labi kūstoša siera vai nedaudz kāda cietā siera, piemēram, parmezāna
  • sauja valriekstu
  • sāls un malti melnie pipari pēc garšas
  • nedaudz rozmarīna lapiņu

Gatavošana:

1

Ķirbi nomizo un sagriež 3 centimetru biezos gabaliņos. Cepamajā veidnē ieklāj cepamo papīru, kārto uz tā ķirbja gabaliņus. Viegli apslaka ar olīveļļu, apkaisa ar sāli un pipariem.

2

Cep sakarsētā cepeškrāsnī (200 °C temperatūrā) apmēram 10 minūtes. Izņem pannu ārā un uz ķirbja gabaliņiem uzliek siera šķēles, pārkaisa ar sarīvēto sieru, sadrupinātiem valriekstiem un rozmarīna lapiņām. Cep vēl 10 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Sacepumi, Veģetāri