Nepieciešams:
Baklažānus sagriež stienīšos, apsāla, ļauj kādu laiku pastāvēt, tad ņem un nospiež sulu, jo tad tie cepot neuzsūc daudz taukvielu.
Vistas fileju sagriež gabaliņos. Paprikām izņem sēklotni, sagriež strēmelēs. Cukīni, ja nepieciešams, nomizo, sagriež stienīšos. Smalki sagriež sīpolu, sakapā ķiploka daiviņas.
Eļļā apcep vistas filejas gabaliņus ar ķiplokiem, pievieno sojas mērci un kariju, nedaudz piparu un sāli. Kad vista apcepta, to noņem no pannas un noliek malā.
Uz pannas apcep sīpolus, kad tie mīksti, pieliek papriku un cep, kamēr tā kļūst mīksta, visbeidzot pievieno baklažānus un cep, kamēr tie ir gatavi.
Kad dārzeņi gatavi, pievieno apceptos vistas gabaliņus, izmaisa un pasniedz, pārkaisītus ar sasmalcinātiem zaļumiem un sezama sēkliņām. Piedevās var izvēlēties vārītus rīsus vai ko citu.