Nepieciešams:
Baltās pupiņas liek sietā un notecina konservu šķidruma. Šalotes nomizo, sagriež gredzenos.
Briseles kāpostu galviņas pārgriež uz pusēm, ja kādas virsējās lapiņas ir bojātas, tās noņem. Pannā ar augstām malām sakarsē sviestu un eļļu, liek daļu Briseles kāpostu galviņu ar pārgriezto pusi uz leju un dažas minūtes apcep, līdz griezuma vieta kļūst brūna. Apceptās galviņas, izņem, noliek sāņus, tāpat pa porcijām apcep pārējās galviņas.
Kad visi kāposti apcepti, tos novieto atpakaļ pannā, pārlej vistas buljonu un citrona sulu (vīnu vai – tie kāpostiem noņem sīvumu), virsū novieto sīpolu gredzenus, uzliek vāku un sutina 10–15 minūtes, tad pa virsu izlīdzina pupiņas un turpina sutināt vēl 5 minūtes, līdz kāposti ir mīksti. Ar putojamo karoti visu izņem laukā un liek servējamā traukā, ko pārklāj ar foliju.
Pannā palikušajā šķidrumā iemaisa saldo krējumu, sinepes, sāli pēc garšas un uzkarsē. Lej mērces traukā un pasniedz ar kāpostiem.