Thai vista vokpannā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400 g vistas filejas,
  • 400 g dažādu dārzeņu (sīpoli, dažādu krāsu paprika, brokoļi u.c. pēc izvēles),
  • 100 g šampinjonu,
  • 1 paciņa «Santa Maria» Āzijas garšvielu vistas gaļas vok ēdienam,
  • 500 ml ūdens.

Pasniegšanai:

  • vārīti rīsi vai nūdeles,
  • saldā čili mērce.

Gatavošana:

1

Vistas fileju sagriež gabaliņos, dārzeņus notīra un sagriež gabalos vai sloksnēs.

2

Vokpannā vai parastajā pannā lielā karstumā 1–2 minūtes apcep vistu, dārzeņus un sēnes, tad iemaisa garšvielu maisījumu, pielej ūdeni, visu samaisa un gatavo, līdz vista kļūst mīksta.

3

Pasniedz ar rīsiem vai nūdelēm un saldo čili mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni