Pildīts baklažāns ar malto gaļu un rīsiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • baklažāni
  • maltā gaļa
  • rīsi
  • burkāni
  • paprika
  • sīpoli
  • garšvielas
  • sāls, pipari pēc garšas
  • taukvielas apcepšanai

Gatavošana:

1

Rīsus novāra, ļauj nedaudz atdzist. Baklažānus pārgriež uz pusēm, ar karoti izgrebj viduci un iegūto mīkstumu sasmalcina.

2

Burkānus un sīpolus nomizo, sasmalcina un kopā ar baklažānu vidiņiem viegli apcep taukvielās uz pannas. Papriku atbrīvo no sēklotnes un sasmalcina kubiņos.

3

Malto gaļu sajauc ar vārītiem rīsiem, apceptajiem dārzeņiem, papriku un garšvielām. Visu pilda baklažānos, to pusītes saliek kopā, ietin folijas loksnēs, novieto cepamajā traukā un ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Cep apmēram 30 minūtes, līdz gaļa ir izcepusies.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni