Vistas fileja saldskābā mērcē
Nepieciešams
1 vistas fileja
garšvielas vistas gaļai...
Nepieciešams:
Rīsus novāra, ļauj nedaudz atdzist. Baklažānus pārgriež uz pusēm, ar karoti izgrebj viduci un iegūto mīkstumu sasmalcina.
Burkānus un sīpolus nomizo, sasmalcina un kopā ar baklažānu vidiņiem viegli apcep taukvielās uz pannas. Papriku atbrīvo no sēklotnes un sasmalcina kubiņos.
Malto gaļu sajauc ar vārītiem rīsiem, apceptajiem dārzeņiem, papriku un garšvielām. Visu pilda baklažānos, to pusītes saliek kopā, ietin folijas loksnēs, novieto cepamajā traukā un ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Cep apmēram 30 minūtes, līdz gaļa ir izcepusies.