Apelsīnu–ķiploku glazūrā cepti vistu stilbiņi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg vistas stilbiņu,
  • 2 apelsīni,
  • 2 ēdamkarotes tomātu mērces,
  • 10 g svaiga ingvera,
  • laims,
  • «KnorrMenu» garšvielu maisījums ar ķiploku vistas gaļai.

Gatavošana:

1

No apelsīniem izspiež sulu un bļodiņā sajauc ar garšvielu maisījumu.

2

Laimam norīvē zaļo miziņu, izspiež sulu. Ingvera sakni sarīvē, visu pievieno apelsīnu sulai ar garšvielām. Mērcē iemaisa divas ēdamkarotes tomātu mērces, visu labi sajauc.

3

Vistas stilbiņus nosusina, liek cepammaisā un pārlej ar sagatavoto mērci.

4

Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā aptuveni stundu. Īsi pirms izņemšanas no krāsns cepammaisu sadursta un uz dažām minūtēm vēlreiz liek atpakaļ cepeškrāsnī, lai stilbiņi iegūtu zeltainu un kraukšķīgu garoziņu.

5

Vistu stilbiņus pasniedz ar rīsiem, kam pievienoti kādi svaigi tropiskie augļi, piemēram, gatavi mango.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...