Ar dārzeņiem un ciedru riekstiem cepts lasis Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Dārzeņus un garšaugus šajā receptē var variēt pēc izvēles un sezonas. Savukārt, lai dažādotu garšu, zivīm var pievienot saldo čili, sojas vai Vusteras mērci, kā arī citronu sulu.

Nepieciešams:

  • laša fileja,
  • saldētas zaļās pupiņas,
  • saldēti zaļie zirnīši,
  • daži mazie ķirštomātiņi,
  • 2–3 tējkarotes ciedru riekstiņu,
  • 2–3 ēdamkarotes olīveļļas,
  • sāls, pipari un garšvielas pēc izvēles.

Gatavošana:

1

Lasi var sadalīt gabaliņos vai cept lielākā gabalā. Cepamtraukā, kurā ielieta eļļa, kārto dārzeņus, virsū novieto lasi un pārkaisa ar sāli, pipariem, ciedru riekstiņiem un apsedz ar folijas loksni.

2

Cep līdz 180 C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsni krāsnī apmēram 30 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni, Svētki, Ziemassvētki

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...