Oscar's Fish menca marinēta spinātos
Nepieciešams:
300 g Oscar's Fish mencas filejas...
Nepieciešams:
Vistas fileju sagriež strēmelītēs, apslaka ar sojas mērci, citrona sulu, apkaisa ar pipariem, garšvielām, ingveru, ķiploku spiedē izspiestiem ķiplokiem, visu apmaisa un atstāj iestāvēties.
Burkānus nomizo, sagriež ripiņās vai salmiņos, puravus – pusgredzenos, brokoli sadala rozetēs. Pākšu pupiņas sagriež uz pusēm vai trīs daļās.
Iemarinēto gaļu liek pannā sakarsētās taukvielās un apmaisot sautē 4–5 minūtes. Pievieno zaļās pākšu pupiņas, burkānus, puravus, uzliek vāku, turpina sautēt 8–10 minūtes, laiku pa laikam apmaisot.
Pievieno brokoļus un maisot sautē vēl 6–8 minūtes, kamēr dārzeņi mīksti. Tad pievieno no konservējamā šķidruma notecinātas pupiņas un kukurūzu, visu vēlreiz uzkarsē un pasniedz.