Nepieciešams:
Marinādei:
Vistas fileju noskalo, nosusina un ar nazi tajās iegriež «kabatiņas».
Bļodiņā sajauc marinādes sastāvdaļas, lej virsū filejas gabaliem, iemasē un tad gaļu uz pāris stundām vai ilgāk ievieto marinēties ledusskapī.
Katrā vistas filejas kabatiņā ieliek pa plānai cukīni, sarkanā sīpola, tomāta, mocarellas un citrona šķēlītei. Kad abas kabatiņas ir aizpildītas, vistas fileju pārkaisa ar sāli un pipariem. Savukārt pildījuma vietu pēc vēlēšanās var aizspraust ar zobu bakstāmajiem vai cita veida koka irbulīšiem.
Sagatavotās filejas liek cepamajā traukā, kur ieklāts cepamais papīrs, un ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Cep apmēram 25 minūtes, Apmēram 10 minūtes pirms cepšanas beigām pārkaisa ar rīvētu kūstošo sieru.