Ar gaļu un rīsiem pildīti kabači Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g maltas cūkgaļas,
  • 300 g siera
  • 2–3 nelieli kabači,
  • 4 ēdamkarotes rīsu,
  • 200–250 g krējuma,
  • 100 g taukvielu,
  • 1 sīpols,
  • 1 ola,
  • 1 šķēle baltmaizes,
  • 1 tējkarote kartupeļu cietes,
  • citronu sula, zaļumi, pipari, sāls.

Gatavošana:

1

Kabačus nomazgā, nomizo, izgrebj vidu, izņemot sēklotni, no abām pusēm apsāla, apslaka ar citronu sulu. Rīsus novāra.

2

Sīpolu sasmalcina, apcep taukos, pievieno izmērcētu baltmaizi, malto gaļu, sāli, piparus, olu, sasmalcinātus zaļumus, krējumu, novārītos rīsus, kartupeļu cieti. Visu samīca, pilda kabačos un bagātīgi pārber ar sieru.

3

Cep cepeškrāsnī kā cepeti gatavus. Var pasniegt arī aukstus.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni