Ar olu kulteni pildīti tomāti   Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2 stingri vidēja lieluma tomāti,
  • 2 olas,
  • 1 ēdamkarote sasmalcinātu diļļu,
  • 1 ēdamkarote sviesta,
  • 50 g siera,
  • timiāna zariņi,
  • sāls.

Gatavošana:

1

Tomātiem kā vāciņu nogriež augšdaļu, ar tējkaroti izņem sēklotni.

2

Pildījumam bļodiņā sakuļ olas, pievienojot sāli, dilles, pannā izkausē 1 ēdamkaroti sviesta, uzlej olu masu, maisot karsē, līdz olas sarec un tad tomātus pilda ar olu masu.

3

Katram tomātam liek virsū siera šķēlīti, timiāna zariņu un pārliek pāri tomātu nogrieztās augšiņas – «vāciņus». Tomātus liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 10–15 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Veģetāri

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...