Veģetāri

Lēcu kotletes

Nepieciešams:

  • 1 glāze lēcu,
  • 2 sīpoli,
  • 2–3 ķiploka daiviņas,
  • ...

Ķirbju lazanja

Nepieciešams:

  • 600–800 g ķirbja,
  • 500 g maltas liellopu gaļas,
  • ...

Sīpolu sacepums

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 500 g kartupeļu,
  • 300 g rīvētu dzelteno...

Frī kartupeļi

Lai kā gānītu Makdonaldu, Hesburgeru un citas ieskrietuves, bet viena...

Biešu risoto

Risoto var gatavot ar dažādiem papildinājumiem un piedevām, tostarp arī...

Ķirbju zupa

Nepieciešams:

  • 1 kg ķirbja,
  • sviests,
  • baltvīns,
  • ķiploki,
  • sīpoli,
  • muskatrieksts,
  • ...

Ķirbju plovs

Nepieciešams:

  • 800 g ķirbja,
  • 400 g rīsu,
  • 1–2 sīpoli,
  • ...

Ķirbju ņoki

Ņoki – itāliski «gnocchi» – ir tradicionāls ēdiens Apenīnu pussalā,...

Kabaču «muciņas»

Apaļos kabačus Latvijā plaši neaudzē, lielākoties tie rodami tikai interesentu...