
Briseles kāposti ar baltajām pupiņām un sinepju mērci 
Nepieciešams:
0,5 kg Briseles kāpostu galviņu,
1...
Nepieciešams:
Kartupeļus kārtīgi nomazgā, liek verdošā ūdenī un vāra pusmīkstus. Izņem, nedaudz padzesē, pārgriež uz pusēm un uzmanīgi izgrebj vidiņu.
Kamēr kartupeļi vārās, sagatavo pildījumu. Sīpolu nomizo, sasmalcina. Sēnes notīra, sagriež. Pannā taukvielās apcep sīpolu, tad pievieno un apcep sēnes, piemet sāli, piparus.
Pildījumu pilda kartupeļos, kartupeļus novieto cepamajā traukā, apakšā palej nedaudz buljona vai karsta ūdens, ievieto sakarsētā cepeškrāsnī un sautē mīkstus.
Pasniedz, pārlietus ar karoti krējuma un pārkaisītus ar sasmalcinātiem zaļumiem.