Ar sēnēm pildīti kartupeļi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 8 lieli kartupeļi,
  • 250 g šampinjonu,
  • 1 liels sīpols,
  • sviests vai eļļa cepšanai,
  • nedaudz buljona vai karsta ūdens,
  • sāls, pipari,
  • skābs krējums,
  • zaļumi.

Gatavošana:

1

Kartupeļus kārtīgi nomazgā, liek verdošā ūdenī un vāra pusmīkstus. Izņem, nedaudz padzesē, pārgriež uz pusēm un uzmanīgi izgrebj vidiņu.

2

Kamēr kartupeļi vārās, sagatavo pildījumu. Sīpolu nomizo, sasmalcina. Sēnes notīra, sagriež. Pannā taukvielās apcep sīpolu, tad pievieno un apcep sēnes, piemet sāli, piparus.

3

Pildījumu pilda kartupeļos, kartupeļus novieto cepamajā traukā, apakšā palej nedaudz buljona vai karsta ūdens, ievieto sakarsētā cepeškrāsnī un sautē mīkstus.

4

Pasniedz, pārlietus ar karoti krējuma un pārkaisītus ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Sēņu ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...