Cepti vistu šķiņķīši ar čili un vīnogām
Nepieciešams
8–10 vistu šķiņķīši
800 g vidēju...
Nepieciešams
Pildījumam
Pasniegšanai
Pildījumam sīpolus nomizo un sasmalcina, šampinjonus notīra un sagriež, apcep kopā taukvielās pēc izvēles, cepot pieliek sāli, piparus un kārtīgi samaisa.
Kartupeļus nomizo, novāra sālsūdenī un vēl karstus saspaida. Pievieno olu un nedaudz miltu. Izklāj masu uz dēlīša, kas apkaisīts ar miltiem, un izrullē.
No kartupeļu masas izspiež aplīšus (10 cm diametrā), vidū liek pildījumu, aizloka ciet, saspiež maliņas un veido plācenīšu formā.
Apsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar rīvmaizi un no abām pusēm apcep vai nu pannā taukvielās pēc izvēles, vai uz cepamās plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs, līdz 220 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī.