
Ātrās tostermaizes ar tunci un rukolu 
Nepieciešams:
apgrauzdētas baltmaizes šķēles,
svaigais krēmsiers pēc...
Nepieciešams (2 porcijām):
Paprikām nogriež augšējo daļu kā cepurīti, izgriež serdi un izkrata sēklas.
Sīpolu nomizo un sagriež smalkos kubiciņos. Tos sakarsētā pannā uz lēnas uguns apcep caurspīdīgus. Tad pievieno uz pusēm sagrieztus tomātus un smalkākos gabaliņos sagrieztu grilēto papriku. Dažas minūtes apcep.
Bļodā sajauc apceptos dārzeņus ar smalki sakapātiem anšoviem, kaperiem, zaļumiem un pipariem. Salātus pilda paprikās un uzliek «vāciņus».
Cep cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā 10–15 minūtes, līdz paprika nedaudz aprāvusies un miziņa sačokurojusies. Pasniedzot virspusē uzber drupinātu fetas sieru.