Sarkano kāpostu un burkānu salāti Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 300 g sarkano kāpostu
  • 1 burkāns
  • nedaudz saulespuķu sēkliņu

Mērcei

  • 100 ml skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote mārrutku
  • 1 tējkarote citronu sulas
  • cukurs
  • sāls
  • malti melnie pipari

Gatavošana:

1

Kāpostus sasmalcina, ievieto caurdurī un divas minūtes blanšē verdošā ūdenī, tad noskalo aukstā ūdenī un rūpīgi notecina. Pievieno uz rupjās dārzeņu rīves sarīvētu burkānu.

2

Pagatavo mērci – krējumu sajauc ar mārrutkiem, citronu sulu, sāli, cukuru, pipariem un samaisa.

3

Kāpostus liek bļodā, pārkaisa ar saulespuķu sēkliņām un pasniedz. Līdzās novieto trauciņu ar mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti