Veģetārie kartupeļu salāti ar olām, sīpoliem un lociņiem
Nepieciešams:
500 g vārītu kartupeļu,
2–3 vārītas...
Nepieciešams:
Vistas ruleti (var izmantot arī vārītu vai ceptu vistas fileju) sagriež gabaliņos. No ananasiem notecina konservu šķidrumu, tos sagriež gabaliņos. No kukurūzas notecina konservu šķidrumu. Cieto sieru sarīvē uz rīves. Ķiploka daiviņas nomizo un smalki sakapā vai izspiež caur ķiplokspiedi.
Olas novāra, atdzesē, noloba, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
Ņem uz pusēm majonēzi un skābo krējumu, samaisa, tad iemaisa ķiplokus, sāli, maltus melnos piparus, pēc tam iemaisa olas. Pieliek klāt vistu, ananasus, kukurūzu, izmaisa, pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz.