Vīnogu un kāpostu salāti Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • Puse neliela galviņkāposta,
  • 2 gab. nelieli burkāni,
  • 15-20 vīnogas (bez kauliņiem),
  • 50 g lazdu riekstu,
  • apelsīns,
  • eļļas un etiķa mērce.

Gatavošana:

1

Kāpostus sagriež plānās un smalkās strēmelēs. Nomizotu burkānu sarīvē.

2

Samaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un vīnogām. Pārlej ar ellas un etiķa mērci.

3

Dekorē ar apelsīnu daiviņām, kuras pirms salātu ēšanas izspiež virs salātiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti, Augļu salāti

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...