Veģetārie kartupeļu salāti ar olām, sīpoliem un lociņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g vārītu kartupeļu,
  • 2–3 vārītas olas,
  • 200 g sīpolu,
  • saišķītis lociņu,
  • 2 ēdamkarotes laba etiķa,
  • 1 ēdamkarote cukura,
  • majonēze vai krējums,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Sīpolus nomizo, sagriež gredzenos vai pusgredzenos, pārlej ar verdošu ūdeni, tad iemaisa cukuru, etiķi un atstāj iemarinēties.

2

Lociņus sasmalcina. Novāra, atdzesē, noloba un sasmalcina olas.

3

Novāra kartupeļus ar visu mizu, atdzesē, nomizo, sagriež gabalos. Pievieno notecinātus sīpolus, lociņus, olas, majonēzi (vai krējumu) sajauc, ļauj nedaudz iestāvēties un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti