Nepieciešams
Garšvielu maisījumam:
Burkānus nomazgā, nomizo, sarīvē uz tā saucamās korejiešu burkānu rīves – tā lai veidojas plānas, nūdelēm līdzīgas strēmelītes. Liek bļodā, pārkaisa ar cukuru, garšvielu maisījumu (var izmantot arī veikalā nopērkamo garšvielu maisījumu korejiešu burkāniem), sāli un pārlej ar etiķi. Visu labi samaisa un atstāj, lai 10–15 minūtes ievelkas.
Ķiplokus nomizo un izspiež caur ķiploku spiedi. Augu eļļu sakarsē (bet neuzvāra!) pannā vai katliņā, pārlej ķiplokiem, samaisa, ļauj brīdi iestāvēties, tad pievieno burkāniem un visu kārtīgi samaisa.
Sagatavotos salātus liek aizvākojamā traukā, uzliek vāciņu un ievieto ledusskapī. Var ēst pēc vienas vai divām stundām, bet ir garšīgāk, ja ledusskapī patur 12 stundas. Var uzglabāt ledusskapī 10–14 dienas.